Rucsac pentru copii Kinder din piele naturală – Unicorn

  • 1 Recenzii(e)
  • In stoc

Rucsac Kinder din piele naturala Unicorn
Acest rucsac din piele naturală pentru fetițe cu modelul „Unicorn” este lucrat manual în atelierul Tanna. Produsul este destinat fetițelor începând cu 1 an, însă poate fi folosit până la 10-12 ani, având baretele ajustabile până la 75 cm. Modelul de rucsac pentru copii roz spre crem este ideal pentru grădiniță sau școală.

170.00 lei

Descriere

Rucsac Unicorn pentru copii, din colectia Kinder

Unicornii sunt creaturi mitice, preferate de o mulțime de fetițe din întreaga lume. Aceste ființe imaginare au puteri nebănuite și impresionează prin frumusețea lor eterne, ireală. Sunt o mulțime de cărți, desene și jocuri care au în prim-plan aceste creaturi fantastice. Dar ce zici de un rucsac pentru copii din piele naturală care să capete forma unui astfel de animăluț fermecat?

Modelul prezentat este el însuși un cap de unicorn, ieșind în evidență prin cornul, urechile și coronița din flori care au efect 3D. Acest rucsăcel devine el însuși o jucărie preferată de micile prințese. În plus, acestea au șansa să asorteze cu ținutele lor această creatură mistică. Fiecare rochiță roz va ieși în evidență prin acest accesoriu pentru copii inedit.

Rucsacul din colecția Kinder, Unicorn, este realizat în totalitate din piele naturală de înaltă calitate și lucrat manual cu atenție la cele mai mici detalii în atelierul Tanna, fiind destinat fetițelor începând cu vârsta de 1 an, însă excelent pentru a fi folosit și de fetițe cu vârsta de până la 12 ani datorită baretelor de spate care sunt ajustabile până la 75 cm. În funcție de preferințe, nuanța rucsacului și culorile decorului pot fi schimbate. Personalizează rucsacul din piele naturală handmade cu numele micuței tale. Acesta poate fi afișat atât pe fața rucsacului, cât și pe spatele acestuia.

Fiecare literă este contra cost, la un preț de 2 lei/bucată.

Dimensiunile sale permit produsului să transporte lucrurile celei mici, precum o sticluță cu apă, un penar și caiete, un rând de haine subțiri, dar și jucăria preferată a acestuia. Astfel că, este suficient de mic pentru ca aceasta să-l poată purta la joacă sau în drum spre grădiniță, dar și suficient de încăpător pentru a avea la îndemână tot ce îi trebuie.

Rucsacul prezentat este suficient de încăpător pentru copilul tău, având dimensiunile de 22 cm/ 25 cm/ 9 cm.

Vino sa vezi toata gama Kinder de rucsacuri pentru copii!

1 recenzie pentru Rucsac pentru copii Kinder din piele naturală – Unicorn

  1. Ioana Tiplea

    Buna,as dori daca se poate Sa scrieti numele fetitei mele de 6 ani , ALISIA

    • Tania Puscarau Tania

      Buna ziua! rucsacul se poate personalize cu orice nume, in limita a 8-9 caractere.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

No Tag