Rucsac Smart 2-in-1 din piele naturala negru/lime

  • 0 Recenzii(e)
  • In stoc

Cu finisaje elegante și confecționat din materiale de foarte bună calitate, rucsacul din piele naturală pentru damă 2 în 1 cu ciucuraș este un accesoriu ideal pe care îl poți lua cu tine în fiecare zi, indiferent unde mergi. Practic și foarte versatil, se poate transforma în geantă oricând ai nevoie fără bătăi de cap. […]

250.00 lei

Descriere

Cu finisaje elegante și confecționat din materiale de foarte bună calitate, rucsacul din piele naturală pentru damă 2 în 1 cu ciucuraș este un accesoriu ideal pe care îl poți lua cu tine în fiecare zi, indiferent unde mergi. Practic și foarte versatil, se poate transforma în geantă oricând ai nevoie fără bătăi de cap. Foarte rafinat, acest tip de accesoriu (rucsac din piele naturală) este nelipsit din colecția caselor de modă și nu trebuie să lipsească nici din colecția ta!

Poți purta după tine portofelul și portfardul cu machiajele tale preferate, cartea pe care o citești în fiecare zi în drum spre job și orice lucru ai nevoie în ziua respectivă și pentru care nu vrei să mai iei o pungă sau o geantă suplimentară. Toate acestea sunt posibile grație dimensiunilor generoase ale rucsacului din piele, care totuși își păstrează confortul și mobilitatea: înălțime 23 cm/ baza 12 cm/ lățime 25 cm.

Totodată, este realizat din piele naturală și căptușit pe interior cu material textil.

Iar ciucurașul cu care este accesorizat va fi punctul definitoriu din ținuta ta. Te poți diferenția oricând cu o geantă sau un rucsac din piele naturală realizat la Tanna.

Dacă îți dorești acest model de rucsac din piele naturală 2 în 1, dar pe o altă culoare, contactează-ne pentru a-ți personaliza accesoriul așa cum îți dorești.

Vino sa vezi toata gama de Rucsacuri 2 in 1 Smart!

Tanna este producător român de poșete și rucsacuri din piele. Din acest motiv, putem să adaptăm acest model în funcție de dorințele și gusturile tale, în diferite culori și combinații, pentru a fi ceea ce-ți dorești tu și pentru a te reprezenta. Credem că moda este cea care vine din interior, iar personalitatea, dacă este arătată prin înfățișare, va străluci mult mai mult decât orice altceva.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Rucsac Smart 2-in-1 din piele naturala negru/lime”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *