Rucsac pentru copii Kinder din piele naturală – Trenuleț

  • 0 Recenzii(e)
  • In stoc

Rucsac Kinder din piele naturala Trenulet
Acest rucsac din piele naturală pentru băieței cu modelul „Trenuleț” este lucrat manual în atelierul Tanna. Produsul este destinat copiilor începând cu 1 an, însă poate fi folosit până la 10-12 ani, având baretele ajustabile până la 75 cm. Modelul de rucsac pentru copii verde este ideal pentru grădiniță sau școală.

155.00 lei

Descriere

Rucsac personalizat copii din colectia Kinder

Printre clasicele jucării pentru copii se numără și trenulețul. Orice copilaș se va visa măcar pentru câteva minute mecanic și își va dori să călătorească prin întreaga lume. Tu, în schimb, îi poți oferi un rucsac din piele naturală pentru copii cu model cu trenuleț. Astfel poate să călătorească în fiecare zi cu trenul său preferat și poate descoperi noi locuri și noi oameni.

Acest rucsăcel din piele naturală este deosebit prin detaliile cu care este lucrat. Este alegerea multor mămici de băieței cu vârste fragede. Astfel că, băiețelul poate lua după el oriunde jucăriile preferate, pe care să le transporte în trenulețul magic.

Rucsacul din colecția Kinder, Trenuleț, este realizat în totalitate din piele naturală de înaltă calitate și lucrat manual cu atenție la cele mai mici detalii în atelierul Tanna, fiind destinat copiilor începând cu vârsta de 1 an, însă excelent pentru a fi folosit și de copii cu vârsta de până la 12 ani datorită baretelor de spate care sunt ajustabile până la 75 cm. În funcție de preferințe, nuanța rucsacului și culorile decorului pot fi schimbate.

Personalizează rucsacul din piele naturală handmade cu numele micuțului tău. Acesta poate fi afișat atât pe fața rucsacului, cât și pe spatele acestuia.

Fiecare literă este contra cost, la un preț de 2 lei/bucată.

Dimensiunile sale permit produsului să transporte lucrurile celui mic, precum o sticluță cu apă, un penar și caiete, un rând de haine subțiri, dar și jucăria preferată a acestuia. Astfel că, este suficient de mic pentru ca acesta să-l poată purta la joacă sau în drum spre grădiniță, dar și suficient de încăpător pentru a avea la îndemână tot ce îi trebuie.

Rucsacul prezentat este suficient de încăpător pentru copilul tău, având dimensiunile de 22 cm/ 25 cm/ 9 cm.

Vino sa vezi toata gama Kinder de rucsacuri pentru copii!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Rucsac pentru copii Kinder din piele naturală – Trenuleț”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

No Tag