Rucsac pentru copii Kinder din piele naturală – Aripi de fluture

  • 0 Recenzii(e)
  • In stoc

Acest rucsac din piele naturală pentru copii cu modelul „Aripi de fluture” este lucrat manual în atelierul Tanna. Produsul este destinat fetițelor începând cu 1 an, însă poate fi folosit până la 10-12 ani, având baretele ajustabile până la 75 cm. Modelul de rucsac pentru copii negru sau gri este ideal pentru grădiniță sau școală.

175.00 lei

CULORI

CULORI

Clear selection

Descriere

Rucsac personalizat copii din colectia Kinder

Într-o zi de vară, un fluture maiestuos a zburat prin fața unei fetițe cu ale sale aripi pline de splendoare! Pentru a capta forma superbă și magia unui moment special, a luat naștere rucsacul care ia forma unor aripi de fluture, pentru a putea fi purtat și admirat ori de câte ori cel mic pornește într-o nouă aventură! Fetița ta va simți că zboară ori de câte ori va purta în spate acest rucsac din piele naturală fermecat. Se va simți precum zâna florilor sau zâna zânelor. În plus, dăruirea rucsacului poate fi un bun moment pentru o poveste pe care o puteți crea chiar împreună.

Rucsacul din colecția Kinder, Aripi de fluture, este realizat în totalitate din piele naturală de înaltă calitate și lucrat manual cu atenție la cele mai mici detalii în atelierul Tanna, fiind destinat copiilor începând cu vârsta de 1 an, însă excelent pentru a fi folosit și de copii cu vârsta de până la 12 ani datorită baretelor de spate care sunt ajustabile până la 75 cm. Dimensiunile sale permit produsului să transporte lucrurile celui mic, precum o sticluță cu apă, un penar și caiete, dar și jucăria preferată a acestuia. În funcție de preferințe, nuanța rucsacului și culorile decorului pot fi schimbate.

Personalizează rucsacul din piele naturală handmade cu numele micuței tale. Acesta poate fi afișat atât pe fața rucsacului, cât și pe spatele acestuia.

Fiecare literă este contra cost, la un preț de 2 lei/bucată.

Rucsacul prezentat este suficient de încăpător pentru micuța ta, având dimensiunile de 22 cm/ 25 cm/ 9 cm.

Suficient pentru ca aceasta să-l poată purta cu grație, dar și pentru a avea la îndemână tot ce îi trebuie.

Vino sa vezi toata gama Kinder de rucsacuri pentru copii!

Informații suplimentare

CULORI

GRI, NEGRU

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Rucsac pentru copii Kinder din piele naturală – Aripi de fluture”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

No Tag