Rucsac pentru copii Kinder din piele naturală – Dino

  • 0 Recenzii(e)
  • In stoc

Acest rucsac din piele naturală pentru copii cu modelul „Dino” este lucrat manual în atelierul Tanna. Produsul este destinat copiilor începând cu 1 an, însă poate fi folosit până la 10-12 ani, având baretele ajustabile până la 75 cm. Modelul de rucsac pentru copii albastru este ideal pentru grădiniță sau școală.

150.00 lei

Descriere

Rucsac personalizat copii din colectia Kinder

Dacă micul explorator este fascinat de dinozauri și de istoria lor, cu siguranță îi poți oferi un accesoriu specific care să îl încânte! Poate un rucsac cu un dinozaur simpatic care să fie mereu alături de el și să îi devină prieten? De ce nu!

Ajută-l pe cel mic să aibă tot ce îi trebuie când pleacă în căutare de dinozauri în grădina din spatele casei și oferă-i un rucsac personalizat în care să-și pună toate jucăriile de care are nevoie pentru a găsi faimoșii dinozauri.

La vârste foarte fragede, copiii încep să facă pasiuni pentru anumite domenii. Unii dintre ei sunt fascinați de dinozauri și își doresc cât mai multe lucruri personalizate cu Dino și cât mai multe informații despre ei, visându-se că vor deveni exploratori atunci când vor fi mari.

Rucsacul din colecția Kinder, Dino, este realizat în totalitate din piele naturală de nuanță albastră de înaltă calitate și lucrat manual cu atenție la cele mai mici detalii în atelierul Tanna, fiind destinat copiilor începând cu vârsta de 1 an, însă excelent pentru a fi folosit și de copii cu vârsta de până la 12 ani datorită baretelor de spate care sunt ajustabile până la 75 cm. Dimensiunile sale permit produsului să transporte lucrurile celui mic, precum o sticluță cu apă, un penar și caiete, un rând de haine subțiri, dar și jucăria preferată a acestuia. În funcție de preferințe, nuanța rucsacului și culorile decorului pot fi schimbate.

Personalizează rucsacul din piele naturală handmade cu numele micuțului tău. Acesta poate fi afișat atât pe fața rucsacului, cât și pe spatele acestuia.

Fiecare literă este contra cost, la un preț de 2 lei/bucată.

Rucsacul prezentat este suficient de încăpător pentru copilul tău, având dimensiunile de 22 cm/ 25 cm/ 9 cm. Este suficient de mic pentru ca acesta să-l poată purta la joacă sau în drum spre grădiniță, dar și suficient de încăpător pentru a avea la îndemână tot ce îi trebuie.

Vino sa vezi toata gama Kinder de rucsacuri pentru copii!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Rucsac pentru copii Kinder din piele naturală – Dino”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

No Tag