Rucsac pentru copii Kinder Masina de pompieri, din piele naturala

  • 0 Recenzii(e)
  • In stoc

Atunci când îl întrebi pe cel mic ce dorește să se facă când va fi mare, printre posibilele răspunsuri va fi și cel de pompier erou. Principalele lucruri care caracterizează un astfel de personaj și pe care micul băiețel le apreciază sunt curajul, încrederea în sine. Pentru a se simți în fiecare zi erou, rucsacul […]

160.00 lei

Descriere

Atunci când îl întrebi pe cel mic ce dorește să se facă când va fi mare, printre posibilele răspunsuri va fi și cel de pompier erou. Principalele lucruri care caracterizează un astfel de personaj și pe care micul băiețel le apreciază sunt curajul, încrederea în sine. Pentru a se simți în fiecare zi erou, rucsacul personalizat cu masina de pompieri este accesoriul ideal!

Acest rucsac va fi cel mai bun prieten al băiețelului tău din primul moment în care îl va vedea. Va putea să-și ascundă acolo toate superputerile: jucăriile preferate sau gustările dulci.

Face parte din colecția Kinder, este realizat în totalitate din piele naturală de înaltă calitate și lucrat manual cu atenție la cele mai mici detalii în atelierul Tanna, fiind destinat copiilor începând cu vârsta de 1 an, însă excelent pentru a fi folosit și de copii cu vârsta de până la 12 ani datorită baretelor de spate care sunt ajustabile până la 75 cm.

Dimensiunile sale permit produsului să transporte lucrurile celui mic, precum o sticluță cu apă, un penar și caiete, un rând de haine subțiri, dar și jucăria preferată a acestuia. În funcție de preferințe, nuanța rucsacului și culorile decorului pot fi schimbate.

Personalizează rucsacul din piele naturală handmade cu numele micuțului tău. Acesta poate fi afișat atât pe fața rucsacului, cât și pe spatele acestuia.

Fiecare literă este contra cost, la un preț de 2 lei/bucată.

Rucsacul prezentat este suficient de încăpător pentru copilul tău, având dimensiunile de 22 cm/ 25 cm/ 9 cm. Este suficient de mic pentru ca acesta să-l poată purta la joacă sau în drum spre grădiniță, dar și suficient de încăpător pentru a avea la îndemână tot ce îi trebuie.

Vino sa vezi toata gama Kinder de rucsacuri pentru copii!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Rucsac pentru copii Kinder Masina de pompieri, din piele naturala”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *