Rucsac pentru copii Kinder din piele naturală – Curcubeu

  • 0 Recenzii(e)
  • In stoc

Acest rucsac din piele naturală pentru copii cu modelul „Curcubeu” este lucrat manual în atelierul Tanna. Produsul este destinat fetițelor începând cu 1 an, însă poate fi folosit până la 10-12 ani, având baretele ajustabile până la 75 cm. Modelul de rucsac pentru copii roz este ideal pentru grădiniță sau școală.

160.00 lei

Descriere

Rucsac Curcubeu pentru copii, din colectia Kinder

Zilele petrecute la grădiniță sau la școală pe timp de primăvară sunt cu atât mai speciale, atunci când natura renaște și peisajele pline de culoare încântă privirea! Spre exemplu, curcubeul este un fenomen natural impresionant care face dintr-o zi frumoasă una mult mai specială, iar pentru ca fiecare zi a micuțului tău să fie deosebită, acesta are nevoie de un accesoriu potrivit. Ce spui dacă îl înveți despre procesul prin care se ajunge la curcubeu oferindu-i cadou un rucsac care are un astfel de model pe el. Apoi, vă puteți amuza de miturile care spun ce s-ar putea afla la capătul acestora.

Rucsacul din piele naturală cu model de curcubeu se potrivește de minune cu rochițele primăvăratice ale fetițelor, dar și cu uniforma școlară, oferindu-i o pată de culoare. Chiar dacă cea mică trebuie să poarte sarafan negru și cămașă albă, rucsacul curcubeu va oferi explozia de culori de care are nevoie pentru a se simți în largul său.

Rucsacul din colecția Kinder, Curcubeu, este realizat în totalitate din piele naturală de înaltă calitate și lucrat manual cu atenție la cele mai mici detalii în atelierul Tanna, fiind destinat copiilor începând cu vârsta de 1 an, însă excelent pentru a fi folosit și de copii cu vârsta de până la 12 ani datorită baretelor de spate care sunt ajustabile până la 75 cm. Dimensiunile sale permit produsului să transporte lucrurile celui mic, precum o sticluță cu apă, un penar și caiete, un rând de haine subțiri, dar și jucăria preferată a acestuia. În funcție de preferințe, nuanța rucsacului și culorile decorului pot fi schimbate.

Personalizează rucsacul din piele naturală handmade cu numele micuței tale. Acesta poate fi afișat atât pe fața rucsacului, cât și pe spatele acestuia.

Fiecare literă este contra cost, la un preț de 2 lei/bucată.

Rucsacul prezentat este suficient de încăpător pentru micuța ta, având dimensiunile de 22 cm/ 25 cm/ 9 cm. Suficient pentru ca aceasta să-l poată purta cu grație, dar și pentru a avea la îndemână tot ce îi trebuie.

Vino sa vezi toata gama Kinder de rucsacuri pentru copii!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Rucsac pentru copii Kinder din piele naturală – Curcubeu”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

No Tag