Rucsac pentru copii Kinder din piele naturală – Minnie cu paiete

  • 0 Recenzii(e)
  • In stoc

Rucsac Kinder din piele naturala Minnie Paiete
Acest rucsac din piele naturală pentru fetițe cu modelul „Minnie cu paiete” este lucrat manual în atelierul Tanna. Produsul este destinat fetițelor începând cu 1 an, însă poate fi folosit până la 10-12 ani, având baretele ajustabile până la 75 cm. Modelul de rucsac pentru copii roz este ideal pentru grădiniță sau școală.

140.00 lei

Descriere

Rucsac cu paiete din colectia Kinder

Paietele sunt un al must în rândul fetițelor mici. Sunt drăguțe și se pot juca cu ele tot timpul. Astfel că, un rucsac pentru copii din piele naturală cu paiete are trei roluri: arată frumos, cea mici își poate pune lucrurile importante și este o metodă de joacă atunci când copilul nu are ce să facă (când merge cu autobuzul, când așteaptă autobuzul etc).

Paietele sunt cusute cu atenție într-o anumită formă pentru a da viață unui personaj – Minnie Mouse. Dacă și fetiței tale îi place foarte mult lumea Disney, atunci un astfel de rucsăcel va intra rapid pe lista de preferințe.

Este un bun cadou pe care poți să-l oferi unei fetițe de până la 11-12 ani. Pe lângă faptul că este personalizat, rucsacul din piele naturală de la Tanna se deosebește prin calitatea excepțională și durata prelungită de viață.

Rucsacul din colecția Kinder, Minnie cu paiete, este realizat în totalitate din piele naturală de înaltă calitate și lucrat manual cu atenție la cele mai mici detalii în atelierul Tanna, fiind destinat fetițelor începând cu vârsta de 1 an, însă excelent pentru a fi folosit și de fetițe cu vârsta de până la 12 ani datorită baretelor de spate care sunt ajustabile până la 75 cm. În funcție de preferințe, nuanța rucsacului și culorile decorului pot fi schimbate.

Personalizează rucsacul din piele naturală handmade cu numele micuței tale. Acesta poate fi afișat atât pe fața rucsacului, cât și pe spatele acestuia.

Fiecare literă este contra cost, la un preț de 2 lei/bucată.

imensiunile sale permit produsului să transporte lucrurile celei mici, precum o sticluță cu apă, un penar și caiete, un rând de haine subțiri, dar și jucăria preferată a acestuia. Astfel că, este suficient de mic pentru ca aceasta să-l poată purta la joacă sau în drum spre grădiniță, dar și suficient de încăpător pentru a avea la îndemână tot ce îi trebuie.

Rucsacul prezentat este suficient de încăpător pentru copilul tău, având dimensiunile de 22 cm/ 25 cm/ 9 cm.

Vino sa vezi toata gama Kinder de rucsacuri pentru copii!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Rucsac pentru copii Kinder din piele naturală – Minnie cu paiete”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

No Tag