Rucsac pentru copii Kinder din piele naturală – Iepuraș cu morcovel

  • 0 Recenzii(e)
  • In stoc

Acest rucsac din piele naturală pentru copii cu modelul „Iepuraș cu morcovel” este lucrat manual în atelierul Tanna.

Produsul este destinat copiilor începând cu 1 an, însă poate fi folosit până la 10-12 ani, având baretele ajustabile până la 75 cm.

Modelul de rucsac pentru copii gri este ideal pentru grădiniță sau școală.

170.00 lei

Descriere

Rucsac copii Tanna din colectia Kinder

Zilele petrecute de cel mic la grădiniță sau la școală devin mult mai plăcute atunci când mereu alături se află un animăluț vesel și jucăuș, gata să îl facă pe copil să zâmbească oricând! Un iepuraș simpatic care are în lăbuța sa un morcov este o imagine atât de drăgălașă, încât cel mic nu se va mai sătura de ea. Cu un rucsac în formă de iepure, care dispune și de urechiușele drăgălașe ale unui iepure, este un accesoriu ideal care va deveni un prieten bun.
În plus, astfel cei mici vor învăța despre importanța consumului de morcovi pentru o vedere bună și pentru un stil de viață sănătos, în general. De aici, ai șansa să începi o discuție cu copilul tău despre consumul de legume și de fructe în detrimentul dulciurilor nesănătoase. Apoi, cel mic va purta cu mândrie rucsacul din piele naturală prezentat deoarece va avea unde să-și pună gustările sănătoase.

Rucsacul din colecția Kinder, Iepuraș cu morcovel, este realizat în totalitate din piele naturală de înaltă calitate și lucrat manual cu atenție la cele mai mici detalii în atelierul Tanna, fiind destinat copiilor începând cu vârsta de 1 an, însă excelent pentru a fi folosit și de copii cu vârsta de până la 12 ani datorită baretelor de spate care sunt ajustabile până la 75 cm. Dimensiunile sale permit produsului să transporte lucrurile celui mic, precum o sticluță cu apă, un penar și caiete, un rând de haine subțiri, dar și jucăria preferată a acestuia. În funcție de preferințe, nuanța rucsacului și culorile decorului pot fi schimbate.

Personalizează rucsacul din piele naturală handmade cu numele micuțului tău. Acesta poate fi afișat atât pe fața rucsacului, cât și pe spatele acestuia. Fiecare literă este contra cost, la un preț de 2 lei/bucată.

Rucsacul prezentat este suficient de încăpător pentru copilul tău, având dimensiunile de 22 cm/ 25 cm/ 9 cm. Este suficient de mic pentru ca acesta să-l poată purta la joacă sau în drum spre grădiniță, dar și suficient de încăpător pentru a avea la îndemână tot ce îi trebuie.

Vino sa vezi toata gama Kinder de rucsacuri pentru copii!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Rucsac pentru copii Kinder din piele naturală – Iepuraș cu morcovel”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

No Tag