Rucsac pentru copii Kinder din piele naturală – Balerina

  • 0 Recenzii(e)
  • In stoc

Acest rucsac din piele naturală pentru copii cu modelul „Balerina” este lucrat manual în atelierul Tanna. Produsul este destinat fetițelor începând cu 1 an, însă poate fi folosit până la 10-12 ani, având baretele ajustabile până la 75 cm. Modelul de rucsac pentru copii roz este ideal pentru grădiniță sau școală.

150.00 lei

Descriere

Rucsac copii din colectia Kinder

Balerina este un personaj special care strălucește cel mai bine atunci când este pusă în lumina reflectoarelor datorită talentului remarcabil! Aceasta se face remarcată prin calități precum frumusețe, grație și eleganță, ceea ce o scoate în evidență cel mai bine atunci când se urcă pe scenă. Pentru micuța ta balerină, am conceput un rucsac personalizat care să atragă toate privirile asupra ei!

Acest rucsac din piele naturală pentru copii este ideal pentru cursurile de balet pe care le ia micuța ta. Poate să-și pune balerinii în acesta. Toate fetițele care împart această pasiune își vor dori un rucsac cu o poziție clasică de dans, întruchipată fiind de o micuț balerină cu tutu roz.

Rucsacul din colecția Kinder, Balerina, este realizat în totalitate din piele naturală de înaltă calitate și lucrat manual cu atenție la cele mai mici detalii în atelierul Tanna, fiind destinat copiilor începând cu vârsta de 1 an, însă excelent pentru a fi folosit și de copii cu vârsta de până la 12 ani datorită baretelor de spate care sunt ajustabile până la 75 cm. Dimensiunile sale permit produsului să transporte lucrurile celui mic, precum o sticluță cu apă, un penar și caiete, dar și jucăria preferată a acestuia. Iar în cazul de față, se poate adăuga echipamentul pentru balet sau un album cu poze ale marilor balerine. În funcție de preferințe, nuanța rucsacului și culorile decorului pot fi schimbate.

Personalizează rucsacul din piele naturală handmade cu numele micuței tale. Acesta poate fi afișat atât pe fața rucsacului, cât și pe spatele acestuia.

Fiecare literă este contra cost, la un preț de 2 lei/bucată.

Rucsacul prezentat este suficient de încăpător pentru micuța ta, având dimensiunile de 22 cm/ 25 cm/ 9 cm. Suficient pentru ca aceasta să-l poată purta cu grație, dar și pentru a avea la îndemână tot ce îi trebuie.

Vino sa vezi toata gama Kinder de rucsacuri pentru copii!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Rucsac pentru copii Kinder din piele naturală – Balerina”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

No Tag