Rucsac pentru copii Kinder din piele naturală – Batman

  • 0 Recenzii(e)
  • In stoc

Acest rucsac din piele naturală pentru copii cu modelul „Batman” este lucrat manual în atelierul Tanna. Produsul este destinat băieților începând cu 1 an, însă poate fi folosit până la 10-12 ani, având baretele ajustabile până la 75 cm. Modelul de rucsac pentru copii negru este ideal pentru grădiniță sau școală.

145.00 lei

Descriere

Rucsac Batman pentru copii, din colectia Kinder

Atunci când îl întrebi pe cel mic ce dorește să se facă când va fi mare, printre posibilele răspunsuri va fi și cel de supererou. Nu este dificil de înțeles de ce se întâmplă acest lucru dacă te uiți alături de el la desene animate unde personajele principale sunt supereroi și luptă împotriva răului. Principalele lucruri care caracterizează un astfel de personaj și pe care micul băiețel le apreciază sunt curajul, încrederea în sine și credința că oamenii trebuie să trăiască în armonie și pace. Pentru a se simți în fiecare zi supererou, rucsacul personalizat Batman este accesoriul ideal!

Acest rucsac va fi cel mai bun prieten al băiețelului tău din primul moment în care îl va vedea. Va putea să-și ascundă acolo toate superputerile: jucăriile preferate sau gustările dulci. Iar oriunde va purta rucsacul din piele naturală „Batman”, va fi precum un costum de supererou – va fi mai bun, mai atent, mai înțelegător cu cei din jur.

Face parte din colecția Kinder, este realizat în totalitate din piele naturală de înaltă calitate și lucrat manual cu atenție la cele mai mici detalii în atelierul Tanna, fiind destinat copiilor începând cu vârsta de 1 an, însă excelent pentru a fi folosit și de copii cu vârsta de până la 12 ani datorită baretelor de spate care sunt ajustabile până la 75 cm.

Dimensiunile sale permit produsului să transporte lucrurile celui mic, precum o sticluță cu apă, un penar și caiete, un rând de haine subțiri, dar și jucăria preferată a acestuia. În funcție de preferințe, nuanța rucsacului și culorile decorului pot fi schimbate.

Personalizează rucsacul din piele naturală handmade cu numele micuțului tău. Acesta poate fi afișat atât pe fața rucsacului, cât și pe spatele acestuia.

Fiecare literă este contra cost, la un preț de 2 lei/bucată.

Rucsacul prezentat este suficient de încăpător pentru copilul tău, având dimensiunile de 22 cm/ 25 cm/ 9 cm. Este suficient de mic pentru ca acesta să-l poată purta la joacă sau în drum spre grădiniță, dar și suficient de încăpător pentru a avea la îndemână tot ce îi trebuie.

Vino sa vezi toata gama Kinder de rucsacuri pentru copii!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Rucsac pentru copii Kinder din piele naturală – Batman”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

No Tag