Ghiozdan Fulger McQueen

  • 0 Recenzii(e)
  • In stoc

  • rucsac baieti model cu masinuta creat handmade
  • potrivit de la 1 an
  • se poate purta pana la aprox. 10-12 ani
  • are barete ajustabile (pana la 75 cm)
  • ideal pentru gradinita/scoala

155.00 lei

Descriere

Rucsac din colectia Kinder

De când sunt mici, băieții dezvoltă o pasiune pentru mașini – se joacă cu cele de jucărie, le observă pe cele din jur sau poate merg la școală sau la grădiniță în fiecare dimineață cu mașina părinților.

Cert este că devine o pasiune din ce în ce mai mare pe măsură ce timpul trece.

Pentru ca cel mic să aibă mereu aproape ceea ce îi face plăcere, un rucsac cu o mașină rapidă este însoțitorul perfect pentru el.

Rucsacul din colecția Kinder, este realizat în totalitate din piele naturală de înaltă calitate și lucrat manual cu atenție la cele mai mici detalii în atelierul Tanna, fiind destinat copiilor începând cu vârsta de 1 an, însă excelent pentru a fi folosit și de copii cu vârsta de până la 12 ani datorită baretelor de spate care sunt ajustabile până la 75 cm.

Dimensiunile sale permit produsului să transporte lucrurile celui mic, precum o sticluță cu apă, un penar și caiete, un rând de haine subțiri, dar și jucăria preferată a acestuia. În funcție de preferințe, nuanța rucsacului și culorile decorului pot fi schimbate.

Personalizează rucsacul din piele naturală handmade cu numele micuțului tău. Acesta poate fi afișat atât pe fața rucsacului, cât și pe spatele acestuia.

Fiecare literă este contra cost, la un preț de 2 lei/bucată.

Rucsacul prezentat este suficient de încăpător pentru copilul tău, având dimensiunile de 22 cm/ 25 cm/ 9 cm.

Este suficient de mic pentru ca acesta să-l poată purta la joacă sau în drum spre grădiniță, dar și suficient de încăpător pentru a avea la îndemână tot ce îi trebuie.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ghiozdan Fulger McQueen”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *